新 版 论 坛 使 用 答 疑
搜索

[激情 H文] 游泳教練雞姦記

注册/登录后可以看到图片

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?注册(Register/登録メンバー/회원가입/การลงทะเบียน)

x
游泳教練雞姦記 – (一)
  K7 K' @) ^! u; ^9 G( }9 y
: V" _8 f, P" c6 Y' ~2 H3 }8 G
- ~2 p+ W  _- ~8 d# E4 T1 u  w. d7 Y
小弟今年十八歲,自細個開始就好怕做運動,又辛苦又要出汗,對於怕熱既我來講就更慘,所以其他男同學玩什麼足球籃球我都無咩興趣。唯一鐘意既,最多都係打 吓羽毛球同學人妖咁玩吓排球,(記住係玩咋,唔係好似人地校隊咁打都 “防防” 聲咁)。係好食懶做既情況下,十幾歲仔個肚就有左四五個月身紀。如果唔係被阿媽迫我,我就死都唔去做運動,係無得選擇之下,唯有報左個暑假毅游班,學吓游 水。
- @" Z) O! l. _6 T" m7 `' V* X4 o8 w" b$ t- q
+ B" h" m4 |% y3 S- ]
初初同屋企人去泳池,見到一個個大大隻既男人,唔知點解下面就會好熱咁,仲有d脹脹地,咁大個仔第一次真正識打飛機,都係比左人地,依家唸翻都覺得自己好…..天真無牙….
- f" _, `) J: W3 ^# d# D* P* R% I9 @& Z; ^1 b

, b7 J" z  w: g' C1 N9 S6 W係十五歲個年,架迷你客機終於學會起飛, 從此就鐘意左另一種活動---打飛機…/ B, q5 w) }" f6 ~9 z+ _" O
( i# W5 h. X- B4 _! ^
! z- n0 O1 v# I4 B
個年既暑假,屋企人幫我報左名,跟成班細佬仔一齊「學」游水,(係學,都可以話係玩,因為上完十堂都係唔識浮….)睇住班細蚊仔,真係又尷尬,又無引,都係同d大隻哥哥仔一齊換衫好玩d,係更衣室既時候係我最開心既時光,所以通常我都係最後一個先換好衫既一個…6 c9 ?% b  n; _* [  ]( B9 _
「喂,快d換啦,得翻你一個小朋友咋…」吓,我成十五歲啦,下面無你地咁多毛啫,都唔係細佬仔啦,救命…5 h' p4 i: ?& p4 U8 d' c+ R

6 b- a  ]: M) S/ h$ M4 k
7 `& p5 [) `5 g" U! W1 ]4 |- m& Y我係班小朋友入面,高出最少兩個頭,人地細細個就學,我…唉….無辦法,鬼叫自己太鐘意食野咩….+ Q1 L$ y4 u  {

$ ~6 K/ H' ^, r9 i
2 l3 `6 _, i( k! @成班人連埋兩個教練同一個叫Ray既大哥哥有成22人,三個對十九個都唔知佢地睇唔睇到我望緊其他男仔,而唔係學緊點樣係岸上面游水。
& w0 u( B8 B  m# q* a( e+ V( l7 b8 B; m9 G1 G7 ?
) x9 C' G! l7 {1 u- ]* m

8 m- g) a- x% K4 F7 [最記得第一堂,我著左條四角平頭唔知咩牌子既泳褲,係更衣室睇住其他既小朋友走晒先敢攞出來換,費時比佢地睇到我下面有少少毛…而且越遲出來就越睇到多 野,初初未見幾個教練,但剩係昅其他男人都已覺得好幸福,有D人著條好短既三角泳褲,有D就著條好似底褲既就走出來游,但唔知點解,D二十零歲既就最鐘意 著波褲,咩咁都得架….都係三角最多野睇,望見其仔男人下面漲仆仆咁,有D仲露埋毛毛…好正….
: n2 U  [7 ?1 F* c: R/ {5 o( Y3 G6 V3 h- j2 F5 r5 \$ @& H# P

& j2 Z! a1 K, K; ~
. c* ^; I2 M; F& T  k係泳池旁邊,認識左三位教練,見到阿Ray哥哥竟然著波褲,好失望…另外兩位教練係洪sir同威sir,洪sir都成四十幾歲,但都著條性感黑色單車褲, 好誘惑…威sir就仲正,佢著住條超級細碼既黃色三角泳褲,佢既皮膚仲係好滑好反光個隻,真係完全睇唔出佢係三十歲人,最衰我遲左出去,唔係我實企係威 sir前面做熱身,見佢件小背心除住佢對手一下一下向上推而露出佢條泳褲上面既小毛叢….好正….
1 U7 e( H5 M: d, v/ Y. v
; y$ N. T/ I  S$ Z( z
$ \' H6 B! J+ U$ E係我唸得入神既時候,忽然洪sir大聲話---你….過來阿sir度…….0 S9 Q+ i- c8 L- _" i, y
# u) ]3 y. v8 _: u8 x但兩碌狗都會有交接的 一天!
向左射、向右射
) p# q: V& f6 o8 i" Q有的人習慣向左射,有的人習慣向右射
- g8 X+ Y% S4 N# Y; i但兩碌狗都會有交接的 一天!  ]' W7 y8 V: G6 J1 k
真逗
还好  本人繁体字较为擅长
点解冇咗下文咖?
你说是方言看不懂
想看下文,继续发呀.多发几段吧.